Peikin Ratsastuskoulu

Tuntipörssi

M/V/OAjankohtaOpettajaTuntiYhteystiedot
myyn/vaihdanLauantai 07.10.2023
klo 2023-10-07
Michelle GustaffsonJatkoHeidi Koivukangas
0414826655
Myyn 40e tai vaihto ke jatkotuntiin tai su kello 16 jatkotuniin
myyn/vaihdanMaanantai 09.10.2023
klo 20
TomasEstetasainenBelfrage Hanna
0401651188
Myyn 45 e tai vaihto

Ilmoita tässä tunneista, joita haluaisit vaihtaa tai myydä! Voit myös jättää tietosi, mikäli haluat ostaa tunteja muilta oppilailta!

Muistathan ilmoittaa vaihtamistasi / myymistäsi tunneista ratsastuskoululle, jotta voimme ottaa sen huomioon hevosjaossa.

Myös mikäli et onnistu vaihtamaan/myymään tuntiasi, ilmoitathan poissaolostasi ratsastuskoulun meiliin tai puhelimitse (tuntipörssiin ilmoittaminen ei siis ole vielä tunnin peruutus). Voit korvata viimeistään tuntiasi edeltävänä päivänä klo 14 mennessä perutun tuntisi ns. rästitunnilla 6 kk kuluessa peruutetusta tunnista. Korvaustuntipaikkoja annetaan vain vapaille paikoille, näin ollen niiden saamista ei voida taata. Korvaustunnin käyttäminen edellyttää voimassa olevaa vakiotuntipaikkaa. Rästitunnin lisämaksu on 8 €, joka laskutetaan.

Kun olet myynyt tai vaihtanut tuntisi, lähetä tieto ilmoituksen poistamisesta tuntipörssistä sähköpostitse, automaattisesti ilmoitukset poistetaan tuntipörssistä tuntia edeltävänä päivänä.Tunnin päivämäärä*:

Internet Explorer: Anna päivämäärä muodossa vvvv-kk-pp

Myyn, myyn/vaihdan, ostan*:

Poista ilmoitus


Tunnin päivämäärä*:

Internet Explorer: Anna päivämäärä muodossa vvvv-kk-pp