Peikin Ratsastuskoulu

Ratsastustunnit

Ratsastustunnit ovat maanantaista perjantaihin
klo 16-21, lauantaisin klo 09-15 ja sunnuntaisin klo 15-21.

Vakioviikkoryhmät ovat joulutauolla 24.12.2020 – 3.1.2021.

Peikin Ratsastuskoululla jaamme ratsastustunnit selkeästi este- ja koulusuuntautuneisiin tunteihin:

Estetasainen = kouluratsastusta puomien, kavalettien, pienten esteiden, jumppasarjojen, yms. avulla. Nämä tunnit eivät kuitenkaan ole varsinaisia estetunteja, vaan esteratsastuksen sileää työskentelyä ja antavat hyvät valmiudet tehokkaaseen työskentelyyn varsinaisilla estetunneilla tehtävissä esteharjoituksissa.

Estetunti = estetunneilla hypätään esteitä

Tiistaikisat = joka kolmas viikko esteratsastuskilpailut

Tasainen = pääpaino kouluratsastusharjoituksissa, kauden aikana myös hypätään satunnaisesti

Koulutasainen = kouluratsastusharjoituksia tason mukaan.

Alkeiskurssi = 5-10 h

Jatkoryhmä1 = toinen kausi, n. 20 h

Jatkoryhmä2 = 1-2 v

 

Ratsastustunteja alkeiskursseista aina kilpavalmennukseen saakka

Peikin Ratsastuskoululla opetus on estepainotteista ja päivittäin onkin estetunteja eritasoisille ryhmille.
Uusia esteratsastuksen alkeiskursseja aloitetaan säännöllisin väliajoin. Myös kouluratsastuksessa löytyy pitkälle edenneitten valmennusryhmätunteja. Pienryhmävalmennustunneilla ratsastaa kerrallaan korkeintaan 6 oppilasta – hyvä vaihtoehto yksityistunneille.

Noin kerran kuukaudessa tiistaisin järjestetään harjoituskilpailuja kilpailuja on sekä este- että kouluratsastuksessa. Käy tutustumassa tiistai-kilpailujen aikatauluihin ja sääntöihin kilpailutoiminnan sivuillamme.

Tiistaikilpailut on mahdollista sisällyttää myös kausikorttiin. Estekilpailut ovat avoimet kaikille, joko ratsastuskoulun hevosilla tai omalla hevosella, koulurataharjoitukset ovat avoimet Peikin Ratsastukoulun oppilalle, ellei toisin ilmoiteta kilpailukohtaisesti..

Vakioviikkotuntien kesätauon aikana on kesäiltaisin myös mahdollista ratsastaa irtotunneilla, sekä koulu- että estetunneilla.

Soita päivystysaikana puh. 010 231 3280 (arkisin klo 14.30-15.50) ja kysy itsellesi sopivaa paikkaa tunneille (huom! kesäaikana poikkeava päivystysaika ja joulutauolla ei ole puhelinpäivystystä), muuna aikana voit jättää nauhalle soittopyynnön tai lähettää sähköpostia osoitteella peikin.ratsastuskoulu(at)jondal.com.