Peikin Ratsastuskoulu

Peikin Ratsastuskoulu

Peikin Ratsastuskoulu on esteratsastaja Tomas Kivirannan vetämä ratsastuskoulu hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon ja Kauniaisten rajalla.

Ennen luokittelimme itsemme esteratsastukseen erikoistuneeksi ratsastuskouluksi ja olemmekin pärjänneet hienosti eri kilpailuissa ja Ratsastuskoulujen mestaruuskilpailuista saaneet useita mitaleja ja menestynyt esteratsastuskoulu-maininnan. Sitten ratsukkomme alkoivat saamaan menestystä myös koulupuolella tuoden mitaleja mestaruuskilpailuista ja yhdessä este- ja koulupuoli ovat myös saavuttaneet meille Menestynein Ratsastuskoulu-tunnustuksen. Enää emme luokittele itseämme erikoistuneeksi kumpaankaan lajiin erityisesti, vaan olemme erikoistuneet laadukkaaseen opetukseen ja erityisen laadukkaisiin hevosiin.

Peikin talli tarjoaa hyvät ratsastustilat; kenttä ja maneesi ovat suuret ja hyvin hoidetut, estekalusto on monipuolista ja jatkuvasti käytössä tunneilla. Myös maastolenkeillä käydään ajoittain. Ratsastuskeskuksessa järjestetään säännöllisesti este- ja koulurataharjoituksia. Tallilla toimii myös Kauniaisten Ratsastajat ry, joka järjestää monipuolisia tapahtumia kaiken ikäisille ratsastajille ja heidän perheillensä.

Tutustu ratsastustunteihimme!

Ratsastustunnit